Kleur in jouw interieur!

Lente, zomer, herfst en winter, bij Stuifmeel & Stamper werken we bij voorkeur met verse bloemen van de seizoenen, aangevuld met fris decoratief snijgroen en kleurige, geurige klassiekers zoals rozen, gerbera's en alstroemeria's. Voor elk prijskaartje, voor elke gelegenheid. Welkom!

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

BOEKETTEN & VAZEN

Een boeket bloemen kopen? Dat is een symfonie van geuren en kleuren in een vaas. Bij Stuifmeel & Stamper maken we prachtige boeketten voor elke smaak, voor elke gelegenheid en voor elke portemonnee. Onze bloemen worden quasi dagelijks geleverd, dus verser kan het niet. Een veldboeket of traditionele snijbloemen? Klassiek, hip, ton-sur-ton of full color? Wij zorgen voor plukverse bloemen, schikken ze voor jou en matchen ze met de gepaste bloemenvaas. Online bloemen kopen met levering aan huis? Welkom!

Boeket & vaas online kopen
BOEKETTEN & VAZEN BOEKETTEN & VAZEN

BLOEMSTUKKEN

Een artistiek of eenvoudig bloemstuk laten maken? Stuifmeel & Stamper creëert met een prachtig bloemstuk een juweel op maat. Perfect afgestemd op je tafellinnen en servies? Uiteraard! Helemaal volgens jouw smaak? Evident! Jij zorgt voor een uniek kader, wij voor een unieke bloemendecoratie. Een bloemstuk combineren met een persoonlijk cadeau zoals een juweel, een flesje parfum, lekkere chocolade of een fles bubbels? Hedendaags bloemschikken levert verrassend trendy composities op.

Bloemstuk online kopen
BLOEMSTUKKEN BLOEMSTUKKEN

TROUWEN

Jullie gaan trouwen? Proficiat! Nico en Dave zijn twee ervaren bloemisten uit Leuven die nu al benieuwd zijn naar jullie trouwplannen. Romantisch klassiek of een trendy trouwfeest? Stuifmeel & Stamper is dé bloemenwinkel die graag met jullie meedenkt. Van een mooi bruidsboeket tot bijpassende corsages, van bloemen in de kerk tot bloemendecoratie in de feestzaal. Sober of full option? Wij houden rekening met jullie budget en zorgen voor de finishing-bloemen-touch!

Maak een afspraak
TROUWEN TROUWEN

BLOEMENABONNEMENT

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeketje met seizoensbloemen.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

BESTEL JE ABONNEMENT

ROUWEN

Een rouwkrans laten maken voor een dierbare overledene of online bestellen? Om waardig afscheid te nemen, leveren wij rouwkransen met een persoonlijk karakter. Wij maken mooi grafwerk, een urnestuk of een rouwkrans met zijn of haar lievelingsbloemen en een persoonlijke boodschap op zijdelint. Wij leveren alle rouwwerk op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip. We hopen dat we daarmee een kleine zorg uit je handen kunnen nemen in deze moeilijke dagen.

Rouwstuk online bestellen
ROUWEN ROUWEN

BEDRIJVEN & EVENTS

Secretaressedag, een pensioen, een relatiegeschenk, een opendeurdag ... er zijn heel wat redenen om iemand in de bloemetjes te zetten. Voor elke gelegenheid maakt Stuifmeel & Stamper een fris en fleurig boeketje bloemen of een bloemstuk. Met een bloemenabonnement voor bedrijven zorgt Stuifmeel & Stamper er ook voor dat je ontvangstbalie er letterlijk en figuurlijk fris en fleurig uit ziet, volledig in thema van de seizoenen. Een creatieve en kwalitatieve bloemist in de regio Leuven mag dus zeker niet ontbreken in je contactenlijst!

BEDRIJVEN & EVENTS BEDRIJVEN & EVENTS

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop