Haal de natuur in huis! Kleur je ruimte met planten

Kamerplanten zijn een must en helemaal trendy. Eén grote groene eyecatcher, een leuke plantencompositie, decoratieve cactussen, stijlvolle orchideeën, kleurige terrasplanten, hippe hangplanten... combineren maar met mooie potten en vazen en klaar!

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

KAMERPLANTEN

Met mooie kamerplanten creëer je groene hoekjes in je interieur waardoor je de natuur in huis haalt. Enkele mini plantjes gezocht of juist een mega eyecatcher? Groene of bloeiende kamerplanten kopen? Weinig zonlicht? Geen probleem! Niet elke kamerplant houdt van een zonovergoten vensterbank. Stuifmeel & Stamper is dé bloemenwinkel in Leuven en Korbeek-lo met een zeer uitgebreid aanbod aan kamerplanten. Vraag gerust raad in onze winkels. Op volgende link vind je een mooi overzicht van kamerplanten met veel tips en leuke weetjes

kamerplanten overzicht
KAMERPLANTEN KAMERPLANTEN

ORCHIDEEËN

De orchidee is de koningin van alle planten! Mooie orchideeën staan prachtig in je interieur en zijn ook bijzonder populair om te geven als cadeau. Ze zijn stijlvol, elegant, decoratief en komen in alle maten, vormen en kleuren voor. Ze hebben een lange bloeitijd en een orchidee verzorgen vraagt niet veel werk. Meer tips om orchideeën te verzorgen lees je op onze tips & trends pagina of kom gerust langs bij Stuifmeel & Stamper voor advies. Een mooie witte of gekleurde orchidee online kopen? Dat kan ook via onze webshop.

Orchidee online kopen
ORCHIDEEËN ORCHIDEEËN

CACTUSSEN

De cactus is helemaal terug van weggeweest. Een kleine cactus of gekleurde cactussen kopen? Door hun aparte vormen zijn cactussen decoratief en mogen ze niet ontbreken in een trendy interieur. Hoe vaak moet je een cactus water geven? Cactussen zijn sterke jongens. Het zijn succulenten en houden een waterreserve vast. Daardoor kunnen ze lange periodes zonder water en overleven ze in barre omstandigheden. Ideaal voor wie geen groene vingers heeft. Een cactus online kopen? Surf snel naar onze webshop!

CACTUSSEN CACTUSSEN

BLOEMENABONNEMENT

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

BESTEL JE ABONNEMENT

TERRASPLANTEN

Op zoek naar mooie kuipplanten om je terras of balkon een zuiderse look te geven? Al gedacht aan klimplanten om tegen je buitenmuur te zetten? Of een geurende jasmijn, een vrolijke hortensia,... Wist je dat je mandarijntjes kan kweken op jouw terras? Bij Stuifmeel & Stamper zien we je graag komen want in onze bloemenwinkels in Heverlee en Korbeek-lo kan je een uitgebreide collectie terrasplanten in pot kopen. Maak van jouw terras een blikvanger!

vind de juiste plant
TERRASPLANTEN TERRASPLANTEN

BLOEMPOTTEN

Stuifmeel & Stamper heeft naast bloemen en planten ook kleine en grote bloempotten en bloembakken voor binnen en buiten. Wij hebben voor elke plant en elk budget de gepaste bloempot van eenvoudige goedkope bloempotten tot handgemaakte unieke stukken. Spring binnen in onze winkel in Heverlee of Korbeek-lo om onze collectie bloempotjes te ontdekken van klassiek tot artistiek.

BLOEMPOTTEN BLOEMPOTTEN

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop