Stuifmeel en Stamper, al bijna 15 jaar jouw kwaliteitsvolle bloemenzaak in de regio Leuven met een uitgepuurde visie van kwaliteit, service en creativiteit.

1 naam, 2 winkels

In september 2008 opende Nico Thewys de deuren van de stijlvolle bloemenwinkel Stuifmeel & Stamper op de Tiensesteenweg in Korbeek-lo. Een jaar later kwam er nog een tweede trendy bloemenwinkel bij in Heverlee op een boogscheut van het station. Zaakvoerders Nico en Dave zijn de drijvende krachten achter beide winkels en werken samen met hun team, elke dag met veel inzet en creativiteit om letterlijk en figuurlijk hun bloeiende zaken te runnen.

1 team, 1000 ideeën

Nico en Dave kunnen rekenen op een complementair team van ervaren bloemenstylisten die met veel gevoel exploreren, decoreren en inspireren met kraakverse bloemen en planten. Ze volgen de laatste trends op de voet en creëren stijlvolle en trendy boeketten die elke kamer doen stralen. Het aanbod van bloemen en planten in de winkels en op de webshop is heel ruim en divers maar 100% in harmonie, net zoals het team van Stuifmeel & Stamper.

Meet & Greet het team:

Dave: #organisatietalent #businessinzicht #drivingforce #flinkedosislef #gintonic #roos

Franka:  #creatieve duizendpoot #gedreven  #bloemenkunstenaar #staat nooit stil #water #vanda

Inge: #bloemstukspecialist #altijdvrolijk #nostress #brengtrust #cava #pioen

Liesbeth: #floriste #trendyboeketten #hippemama #onsrosse #energiek #cava #tuberosa

Lieve: #geduldig #altijd paraat #zachtaardig #liefde voor bloemen #kirroyal #tulp

Marina: #onspatéke #werkpaardje #spik&span #gedreven  #wijntje #lysianthus

Nico: #bloemenstylist #creatieflief #geduldig #hartelijk #inbalans #bacardicola #tulp

Olga: #russische #eerlijk #kleurencombinatiesexperimenteren  #plantendokter #champagne #dahlia

En niet te vergeten... we kunnen dag in en dag uit, voor en achter de schermen rekenen op een tof team van fantastische flex-medewerkers; koeriers, bloemenkuisers, uit-&inpakkers, kassa,....:

#Charlotte  #Fien #Jacky-X #Jeannine #Jeroen #Paul #Dirk #Joke #Jurgen #Kurt #Leen #Mama #Marie #Lies #Moeke #Natalie #Ninnie #Wendy #WoefMayra #miniwoefSylvestre 

Kom langs in onze winkels, wij zijn namelijk nog veel leuker in het echt!

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop