Stuifmeel en Stamper, al meer dan 15 jaar jouw kwaliteitsvolle bloemenzaak in de regio Leuven met een uitgepuurde visie van kwaliteit, service en creativiteit.

1 naam, 2 winkels

In september 2008 opende Nico Thewys de deuren van de stijlvolle bloemenwinkel Stuifmeel & Stamper op de Tiensesteenweg in Korbeek-lo. Een jaar later kwam er nog een tweede trendy bloemenwinkel bij in Heverlee op een boogscheut van het station. Zaakvoerders Nico en Dave zijn de drijvende krachten achter beide winkels en werken samen met hun team, elke dag met veel inzet en creativiteit om letterlijk en figuurlijk hun bloeiende zaken te runnen.

1 team, 1000 ideeën

Nico en Dave kunnen rekenen op een complementair team van ervaren bloemenstylisten die met veel gevoel exploreren, decoreren en inspireren met kraakverse bloemen en planten. Ze volgen de laatste trends op de voet en creëren stijlvolle en trendy boeketten die elke kamer doen stralen. Het aanbod van bloemen en planten in de winkels en op de webshop is heel ruim en divers maar 100% in harmonie, net zoals het team van Stuifmeel & Stamper.

Meet & Greet het team:

An: #goedlachs #geduldig #teamplayer #mamavanvier #gintonic #delfinium

Dave: #organisatietalent #businessinzicht #drivingforce #flinkedosislef #gintonic #roos

Franka:  #creatieve duizendpoot #gedreven  #bloemenkunstenaar #staat nooit stil #water #vanda

Inge: #bloemstukspecialist #altijdvrolijk #nostress #brengtrust #cava #pioen

Liesbeth: #floriste #trendyboeketten #hippemama #onsrosse #energiek #cava #tuberosa

Marijke: #altijdblij #rouwwerkspecialiste #geduldig #emotioneel #martinibellini #violier

Lieve: #geduldig #altijd paraat #zachtaardig #liefde voor bloemen #kirroyal #tulp

Marina: #onspatéke #werkpaardje #spik&span #gedreven  #wijntje #lysianthus

Nico: #bloemenstylist #creatieflief #geduldig #hartelijk #inbalans #bacardicola #tulp

Olga: #russische #eerlijk #kleurencombinatiesexperimenteren  #plantendokter #champagne #dahlia

En niet te vergeten... we kunnen dag in en dag uit, voor en achter de schermen rekenen op een tof team van fantastische flex-medewerkers; koeriers, bloemenkuisers, uit-&inpakkers, kassa,....:

#Charlotte  #Fien #Jacky-X #Jeannine #Jeroen #Paul #Pieter-Jan #Gerrit #Christine #Kurt #Leen #Mama #Marie #Bert #Morgane #Wendy #WoefMayra #miniwoefSylvestre #Steven

Kom langs in onze winkels, wij zijn namelijk nog veel leuker in het echt!

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop