Zijden bloemen en planten zijn echt niet meer wat ze geweest zijn. We werken dan ook samen met de beste leveranciers waarbij je nauwelijks het verschil nog kan onderscheiden van echte bloemen en planten.  Heel zorgvuldig kiezen wij er de mooiste kunstbloemen en planten uit, kwalitatief en onderhoudsvrij. Groen en bloemen waar je blij van wordt en dat er heel natuurlijk uitziet

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Zijden bloemen

Een kleurrijk plukboeket op tafel thuis, op kantoor of in jouw winkel met veel zorg door ons samengesteld. Onze zijden bloemen zijn onderhoudsvriendelijk en seizoensgebonden. Haast niet meer te onderscheiden van onze verse bloemen. En denk bij zijden bloemen vooral niet aan de smakeloos uitziende nepbloemen van vroeger op het kastje bij je oma. Onze zorgvuldig uitgekozen en met liefde samengestelde boeketten zien er eigentijds uit, levensecht en heel natuurlijk. Moeilijk om niet verliefd te worden op een van de fleurige boeketten in onze winkels. De collectie wisselt regelmatig en elke bos bloemen kan ook door ons geleverd worden. Zie je het groots en droom je van een gigantisch kunstwerk in de hal, een opvallende etalage vol zijden bloemen of een urban jungle met een twist op kantoor? Stuur ons een bericht en samen toveren we jouw ruimte om tot een kleurrijke blikvanger, warm en uniek!

mail ons voor meer info of een afspraak
Zijden bloemen Zijden bloemen

Kunstplanten

Te druk, geen tijd voor echte planten of echt geen groene vingers? Fris groen is thans de finishing touch in elke kamer, of het nu een kantoor is, restaurant, inkomhal, woonruimte of badkamer. Onze nepplanten hebben geen water nodig, geen zonlicht of andere verzorging en toch het gevoel van natuurlijk groen in huis! Nog een plus: wij leveren de planten met plezier tot bij je thuis, je kantoor, winkel of restaurant. We werken graag voor jou een voorstel op maat uit na een kijkje ter plaatse.

mail ons voor meer info of een afspraak
Kunstplanten Kunstplanten

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop