Bloemen voor jouw feestelijke dag

Jullie gaan trouwen? Proficiat! Stuifmeel & Stamper helpt jullie graag bij het opstellen van een moodboard en de bloemen natuurlijk, want die mogen zeker niet ontbreken op deze speciale dag. Van een mooi bruidsboeket tot bijpassende corsages, van bloemen in de kerk tot in de feestzaal... ben je op zoek naar inspiratie voor jouw trouwdag?


Welkom bij Stuifmeel & Stamper, jouw bloemenwinkel in de regio Leuven!

Nico en Dave zijn twee ervaren bloemisten die nu al benieuwd zijn naar jullie trouwplannen.
Romantisch klassiek of een trendy trouwfeest? Stuifmeel & Stamper is dé bloemenwinkel die graag met jullie meedenkt. Het kan sober of full option, want we houden rekening met jullie budget.


Opzoek naar voorbeelden van mooie bruidsboeketten?

Kom langs en bekijk ons inspiratieboek. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht:
trouwboeket, haaraccessoires met bloemen, corsages, mini-boeketjes voor de bruidsmeisjes, bloemendecoratie voor de trouwauto, de kerkversiering, kussentjes voor de trouwringen, de bloemendecoratie van de feestzaal, dankboeketjes voor de ouders en getuigen en zoveel meer...

Omdat wij graag onze tijd nemen voor een eerste bespreking vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken. Heb je al een locatie, een trouwjurk, een thema?
Breng dit zeker mee, dan zorgen wij voor de finishing-bloemen-touch!

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop