Bloemen voor jouw feestelijke dag

Jullie gaan trouwen? Proficiat! Stuifmeel & Stamper helpt jullie graag bij het opstellen van een moodboard en de bloemen natuurlijk, want die mogen zeker niet ontbreken op deze speciale dag. Van een mooi bruidsboeket tot bijpassende corsages, van bloemen in de kerk tot in de feestzaal... ben je op zoek naar inspiratie voor jouw trouwdag?


Welkom bij Stuifmeel & Stamper, jouw bloemenwinkel in de regio Leuven!

Nico en Dave zijn twee ervaren bloemisten die nu al benieuwd zijn naar jullie trouwplannen.
Romantisch klassiek of een trendy trouwfeest? Stuifmeel & Stamper is dé bloemenwinkel die graag met jullie meedenkt. Het kan sober of full option, want we houden rekening met jullie budget.


Opzoek naar voorbeelden van mooie bruidsboeketten?

Kom langs en bekijk ons inspiratieboek. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht:
trouwboeket, haaraccessoires met bloemen, corsages, mini-boeketjes voor de bruidsmeisjes, bloemendecoratie voor de trouwauto, de kerkversiering, kussentjes voor de trouwringen, de bloemendecoratie van de feestzaal, dankboeketjes voor de ouders en getuigen en zoveel meer...

Omdat wij graag onze tijd nemen voor een eerste bespreking vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken. Heb je al een locatie, een trouwjurk, een thema?
Breng dit zeker mee, dan zorgen wij voor de finishing-bloemen-touch!

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop