Rust en sereniteit

Een rouwkrans laten maken of online bestellen voor een dierbare overledene? Om waardig afscheid te nemen, leveren wij mooie rouwkransen met een persoonlijk karakter op het tijdstip naar keuze, op de plaats naar keuze. Indien gewenst zorgen wij ook voor de aankleding van het crematorium of de kerk met gepaste bloemen.


Welkom bij Stuifmeel & Stamper, jouw bloemenwinkel in de regio Leuven.

Het verlies van een geliefd iemand doet pijn. Om waardig afscheid te nemen, maken en leveren wij rouwstukken met een persoonlijk karakter. Vertel ons meer over de overledene en wij stellen een bloemstuk, urnekrans of rouwkrans samen met zijn of haar lievelingsbloemen met een persoonlijke boodschap op zijdelint.


Wij maken in deze moeilijke momenten graag tijd om even stil te staan.

Hoe kunnen we het verdriet verzachten met bloemen? Of hoe kan je met de gepaste rouwbloemen een laatste ingetogen groet brengen? Jouw wensen staan bij Stuifmeel & Stamper centraal en daarom werken we graag samen met jouw begrafenisondernemer.

Wij leveren al het rouwwerk op de juiste plaats op het afgesproken uur. We hopen dat we daarmee een kleine zorg uit je handen nemen in deze moeilijke dagen.

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop