Zeg het met een bloemetje

Op liefde staat geen leeftijd en Valentijn is hét uitgelezen moment om je geliefde eens letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. Stuifmeel & Stamper maakt met evenveel liefde een boeket voor de vrouw of de man van je leven.

In onze bloemenwinkel in Heverlee en Korbeek-lo vind je boeketten voor elk budget en zorgen we voor elegante en verfijnde bloemencombinaties. Dacht je aan rode rozen of trek je de kaart van trendy creaties met originele seizoensbloemen? Alles kan! Wij zijn alvast benieuwd naar jouw ideeën.
Wil je je partner wat vaker verrassen? Kies dan voor een bloemenabonnement, want geluk zit in de kleine dingen zoals op vaste tijdstippen een geurig en kleurig vers boeketje bloemen. Bestel online en wij leveren de bloemen aan huis of op kantoor. Verrassing!

Wil je bloemen voor Valentijn kopen of online bestellen? klik hier voor ons aanbod in onze  webshop

 Maandag 13 februari beide winkels open van 13u00 tot 18u00

Dinsdag  14 februari beide winkels open van 8u00 tot 18u00

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop