Secretaresse/Medewerker in de bloemetjes

Wil je jouw secretaresse/medewerker letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten? Op zoek naar een bloemenwinkel in de regio Leuven om mooie bloemen te kopen voor secretaressendag? 

Stuifmeel & Stamper tovert een glimlach op het gezicht van jouw favoriete secretaresse/medewerker met een stijlvol en fris boeket. Vertel ons meer over de persoonlijkheid van jouw secretaresse en wij stellen een boeket op maat samen, van klassiek tot trendy, van kleurrijk tot toon-op-toon. Prachtige rozen, vrolijke zonnebloemen of romantische seringen? Wij ontwerpen dagverse boeketten die een instant blikvanger worden op kantoor.

Vanuit onze bloemenwinkel in Heverlee en Korbeek-lo leveren wij in de ruime regio rond Leuven, Bierbeek, Lubbeek, Herent, Boutersem, Haasrode..... kortom gans Groot-Leuven en aanpalende gemeentes

Jouw secretaresse/medewerker trakteren op een bloemetje? bestel direct via onze webshop

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Bloemenabonnement

Laat jouw bloemen leveren elke week, tweewekelijks of één keer per maand.
Stuifmeel & Stamper zorgt voor een vers boeket met seizoensbloemen volgens jouw smaak en wensen. Je betaalt slechts 1 keer leveringskost van 6.5€, alle andere leveringen zijn gratis bij een abonnement.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

bestel bloemenabonnement

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken, planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel en we leveren ELKE DAG VAN DE WEEK. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten. U kan bestellen tot 12u00 's middags voor levering dezelfde dag (uitz zondag en maandag). Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop