Moederdag zondag 9 mei

Jouw mama in de bloemetjes

Wil je jouw lieve mama verrassen met een boeketje dat volledig bij haar past? Welkom in onze webshop: het bloemenparadijs van Stuifmeel & Stamper. Wij houden van prachtige boeketten met weelderige kleuren en maken van elke bos bloemen een persoonlijk kunstwerkje.

Wij selecteren onze bloemen met de grootste zorg zodat we met de hand op het hart, een fris boeket kunnen beloven dat dagenlang vers blijft. 

Wij  leveren in de regio rond Leuven, Bierbeek, Haasrode, Herent, Boutersem, Kessel-lo, Heverlee, Linden, Holsbeek, Lubbeek, Oud-Heverlee, Blanden, Wilsele, Wijgmaal (6.5€ servicekosten)... Voor leveringen buiten regio groot Leuven, doen wij een beroep op ons uitgebreid floristen-netwerk( 12.5€ servicekosten).

* MOEDERDAGWEEKEND VRIJDAG 7, ZATERDAG 8 & ZONDAG 9 MEI *

Zet jij ook graag jouw mama in de bloemetjes, bestel dan vandaag!

Neem een kijkje in het speciale 'Moederdagaanbod'; voor ieder wat wils. Levering kan het hele weekend door van vrijdag 7 mei tot en met zondag 9 mei. Tip: laat je zaterdag leveren, dan geniet jouw mama al een dagje extra van haar bloemetje.

Jouw online-bestelling kan je ook afhalen in onze zaak in Korbeek-lo ( achteraan in de loods) of in de winkel in Heverlee (af te halen via de zwarte zijdeur). Geen wachtrijen en volledig corona-proof!

We wensen alle mama's een fijne Moederdag! Bedankt voor jullie begrip & medewerking in deze uitzonderlijke tijden.

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop