24 & 25 november Kerstopendeurweekend

Kerstmis is dé tijd van het jaar om jouw huis extra gezellig te decoreren met sfeervolle kerststukjes, een adventskrans, kerstboom of een eenvoudige kerstroos. Mag het net dat tikkeltje meer zijn en ben je opzoek naar originele kerstversiering of een mooi kerstcadeau, gezellig geurende kaarsen, mooie kerstdecoratie of een kerstbloemstuk?

Fantastisch, want Stuifmeel & Stamper wil iedereen een magische kerstperiode bezorgen volledig naar jouw kerstwens en budget. Wij helpen met de versiering en decoratie van jouw kersttafel en geven tips om jouw kerstdecoratie op elkaar af te stemmen. Kom langs en laat je inspireren.

Tijdens ons opendeurweekend zetten wij onze deuren in Heverlee en Korbeek-lo extra lang open. Wij vinden het geweldig om onze klanten te verwennen en daarom voorzien we een hapje en een drankje voor iedereen. Kom proeven van onze uitbundige kerstsfeer en ... fijne feesten alvast!

zaterdag 24/11 van 9u30 tot 18u00 

zondag 25/11 van 9u30 tot 17u00

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken of rouwkransen online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop