Kerstmis 2020

Kerstmis is dé tijd van het jaar om jouw huis extra gezellig te decoreren met sfeervolle kerststukjes, een adventskrans, kerstboom of een eenvoudige kerstroos. Mag het net dat tikkeltje meer zijn en ben je opzoek naar originele kerstversiering of een mooi kerstcadeau, gezellig geurende kaarsen, mooie kerstdecoratie of een kerstbloemstuk?

Fantastisch, want Stuifmeel & Stamper wil iedereen een magische kerstperiode bezorgen volledig naar jouw kerstwens en budget. Wij helpen met de versiering en decoratie van jouw kersttafel en geven tips om jouw kerstdecoratie op elkaar af te stemmen. Kom langs en laat je inspireren.

Kom proeven van onze uitbundige kerstsfeer en ... fijne feesten alvast!

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukkenn planten of decoratie online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten of hype kamerplanten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop