Bloemen voor Allerheiligen

Allerheiligen is een moment van bezinning om onze dierbare overledenen op een gepaste manier te herdenken. Stuifmeel & Stamper brengt kleur op de begraafplaats van jouw geliefden. Wij luisteren naar jouw wensen en werken in een sfeer van vertrouwen aan een stijlvol grafstuk of bloemstuk gemaakt in de kleuren van jouw keuze.  Vanaf vrijdag 19 oktober kan u onze voorbeelden voor dit jaar online vinden in onze webshop en komen bekijken in onze winkel te Korbeek-lo en te Heverlee (Leuven).

Wil je chrysanten kopen? Deze symbolische herfstbloemen kunnen uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Wit, geel, rood, brons, purper...... chrysanten zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en diverse kleuren. Deze populaire bloemen zijn onderhoudsvriendelijk waardoor je kan genieten van een lange bloeiperiode.

Allerheiligen bloemen bestellen? Kijk in onze webshop of kom snel langs in onze winkels

maandag 29/10 winkel heverlee extra open van 13u00 tot 18u00

donderdag 1 november beide winkels open van 9u30 tot 13u00

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken of rouwkransen online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop