Bloemen voor Allerheiligen

Allerheiligen is een moment van bezinning om onze dierbare overledenen op een gepaste manier te herdenken. Stuifmeel & Stamper brengt kleur op de begraafplaats van jouw geliefden. Wij luisteren naar jouw wensen en werken in een sfeer van vertrouwen aan een stijlvol grafstuk of bloemstuk gemaakt in de kleuren van jouw keuze.  

Wil je chrysanten kopen? Deze symbolische herfstbloemen kunnen uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Wit, geel, rood, brons, purper...... chrysanten zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en diverse kleuren. Deze populaire bloemen zijn onderhoudsvriendelijk waardoor je kan genieten van een lange bloeiperiode.

De Allerheiligen voorbeeldenstukken  zijn te bekijken en te bestellen in de winkels en op de webshop van vrijdag 16 oktober tem zondag 25/10. Vanaf dinsdag 27/10 zullen beide winkels gevuld zijn met een ruim en divers aanbod om direct mee te nemen, bestellen is niet meer mogelijk dan.

van vrijdag 16/10 tem zondag 25/10 voorbeeldstukken in de winkel :PLAATS UW BESTELLING IN DEZE PERIODE

maandag 26/10 beide winkels gesloten 

Vanaf dinsdag 27/10 tem zaterdag 31/10:  een zeer uitgebreid en divers aan bod in onze winkels om direct mee te nemen. elke dag geopend van 9u30 tot 18u00

zondag 1 november beide winkels open van 9u30 tot 13u00

maandag  2 november beide winkels gesloten 

Vanaf dinsdag 3/11 normale openingsuren

Beide winkels gesloten van maandag 9/11 tem woensdag 11/11 

Vanaf 12/11 normale openingsuren

Vragen? Bel ons:

Korbeek-Lo 016 89 50 94
Heverlee 016 22 09 36
... Of kom eens langs

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies voor een cadeaubon van Stuifmeel & Stamper die je kan spenderen in onze bloemenwinkel in Heverlee of in Korbeek-lo

Koop nu een cadeaubon

Webshop

Wil je mooie boeketten, bloemstukken of rouwkransen online bestellen? Dat kan! Stuifmeel & Stamper is 24 uur geopend via onze webwinkel. Van klassieke bloemstukken tot trendy boeketten, nu bestellen is binnen de 24 uur geleverd. Bekijk ook het aanbod kleine decoratie- en geschenkartikelen.

Ga naar onze webshop